Castron De Orez Kale-Turcia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați castronul de orez Kale-Turcia. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 779 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de curcan măcinat la sută, migdale, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ușor Kale & Broccoli Slaw castron de orez cu un sos picant de arahide Thai ...și Fave cinci vineri: Kale, Castron Picant De Orez Portobello Kale De Arahide Cu Cilantro, și Bol de orez brun cu Miso, ou fiert în apă și varză-ridiche Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree toate, cu excepția a 3 linguri de cilantro cu 1/2 cană de apă, jalapeno, migdale și 1/4 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați curcanul și 1/2 linguriță de sare; gătiți, amestecând și rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de apă, amestecul de coriandru piure, cartofii și varza. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi descoperiți și reduceți căldura la mediu. Se fierbe, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și servește peste orez. Se acoperă cu cilantro rezervat.
Fotografie realizată de Justin Walker