Castron De Orez Kale-Turcia

Castron De Orez Kale-Turcia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați castronul de orez Kale-Turcia. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 779 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de curcan măcinat la sută, migdale, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ușor Kale & Broccoli Slaw castron de orez cu un sos picant de arahide Thai ...și Fave cinci vineri: Kale, Castron Picant De Orez Portobello Kale De Arahide Cu Cilantro, și Bol de orez brun cu Miso, ou fiert în apă și varză-ridiche Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree toate, cu excepția a 3 linguri de cilantro cu 1/2 cană de apă, jalapeno, migdale și 1/4 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați curcanul și 1/2 linguriță de sare; gătiți, amestecând și rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Adăugați ceapa, usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de apă, amestecul de coriandru piure, cartofii și varza. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi descoperiți și reduceți căldura la mediu. Se fierbe, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și servește peste orez. Se acoperă cu cilantro rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Fotografie realizată de Justin Walker
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista