Castraveți în smântână

Castraveți în smântână
Castraveții în smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți castraveți, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Castraveți în smântână, Castraveți în smântână, și Castraveți în smântână sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de castraveți într-un recipient și acoperiți cu apă rece. Refrigerați 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ApăApă
2
Bateți smântâna, oțetul, zahărul și sarea într-un bol de amestecare până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Scurgeți castraveții și stoarceți excesul de apă; se adaugă în castron și se amestecă pentru a acoperi cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista