Castraveți de vară răcoroși și roșii

Castraveți de vară răcoroși și roșii
Se răcește castravetele de vară și aruncarea de roșii este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, castraveți, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Salată de vară rece de castraveți și fasole neagră, Porumb, castraveți și roșii, și Aruncare Rece De Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castraveții și roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă ulei de măsline și oțet balsamic. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor pentru a acoperi. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista