Castraveți de vară răcoroși și roșii
Se răcește castravetele de vară și aruncarea de roșii este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, castraveți, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Salată de vară rece de castraveți și fasole neagră, Porumb, castraveți și roșii, și Aruncare Rece De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați castraveții și roșiile într-un castron.
Se toarnă ulei de măsline și oțet balsamic. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor pentru a acoperi. Dați la frigider până când este gata de servit.