Castravete în stil grecesc și baie de iaurt cu mărar
În stil grecesc castravete și iaurt Dip cu marar este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pitas de pui grecesc cu sos de iaurt cu castraveți și mărar, Castravete-Mărar Iaurt Dip, și Salată Grecească De Mărar De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se tapetează sita cu pânză de brânză și se pune peste bol mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
2
Puneți iaurtul în sită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se scurgă în frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Sita
3
Se amestecă castravetele și 1 lingură de sare într-un castron mic; acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați iaurtul scurs într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă în smântână, suc de lămâie, mărar și usturoi. Stoarceți cât mai mult lichid în exces din castraveți. Se amestecă castravetele în iaurt. Se condimentează cu piper. Capac; se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
Castravete
Usturoi
Piper
Iaurt
Mărar
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați pene de pita pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Ungeți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
9
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați pita etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Serviți baie de castraveți cu pene de pita coapte.