Castravete-Menta Raita
Castravete-menta Raita ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 59 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, castraveți de seră grosolan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castravete-menta Raita, Castravete Mentă Raita, și Castravete Mentă Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, castravetele, menta, chimenul, sarea și piperul de cayenne.
Se pune la frigider cel puțin 2 ore pentru a se răci și se lasă aromele să se amestece, apoi se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.