Castravete cremos cu gravadlax

Castravete cremos cu gravadlax
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, castravetele cremos cu gravadlax ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine brună și unt, bulb de fenicul, gravadlax și mărar. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gravadlax, Gravadlax temptation, și Gravadlax de somon vindecat cu citrice.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați fâșiile alternative de piele de pe castravete și înjumătățiți pe lungime. Scoateți semințele cu o linguriță, feliați castravetele într-un unghi, apoi puneți-le într-o strecurătoare sau sită așezată deasupra unui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Îndepărtați stratul exterior de fenicul și sferturiți becul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Tăiați miezul, apoi tăiați feniculul cât mai fin posibil. Sfatuiti feniculul cu castravetele, asezonati generos cu sare, apoi lasati la macerat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Când legumele au fost sărate, gustați o bucată de castravete. Dacă este prea sărat, dați-le o clătire. Dar dacă este bine, atunci strângeți-le ușor. Într-un castron separat, amestecați împreună smântâna, oțetul, muștarul și mărarul și condimentați cu o măcinare de piper negru. Aruncați legumele în pansamentul cremos și serviți cu câteva felii de gravadlax, o stropire de mărar și niște pâine brună cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
GravlaxGravlax
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista