Castravete cremos cu gravadlax
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, castravetele cremos cu gravadlax ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine brună și unt, bulb de fenicul, gravadlax și mărar. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gravadlax, Gravadlax temptation, și Gravadlax de somon vindecat cu citrice.
Instrucțiuni
Îndepărtați fâșiile alternative de piele de pe castravete și înjumătățiți pe lungime. Scoateți semințele cu o linguriță, feliați castravetele într-un unghi, apoi puneți-le într-o strecurătoare sau sită așezată deasupra unui bol.
Îndepărtați stratul exterior de fenicul și sferturiți becul.
Tăiați miezul, apoi tăiați feniculul cât mai fin posibil. Sfatuiti feniculul cu castravetele, asezonati generos cu sare, apoi lasati la macerat 10 minute.
Când legumele au fost sărate, gustați o bucată de castravete. Dacă este prea sărat, dați-le o clătire. Dar dacă este bine, atunci strângeți-le ușor. Într-un castron separat, amestecați împreună smântâna, oțetul, muștarul și mărarul și condimentați cu o măcinare de piper negru. Aruncați legumele în pansamentul cremos și serviți cu câteva felii de gravadlax, o stropire de mărar și niște pâine brună cu unt.