Cassoulet într-o clipă

Cassoulet într-o clipă
Cassoulet într-o clipă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 350 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați panko, morcov, pastă de roșii fără sare adăugată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole In-a-Flash, Hot Flash Cooler, și Flash Fajitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cârnați și slănină în tigaie; gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional pentru a sfărâma cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți amestecul din tigaie folosind o lingură cu fante; așezați într-un castron. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie; rezervați picăturile rămase pentru o altă utilizare. Creșteți căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi tocat) la picături în tigaie; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
7
Îndepărtați pielea de pe pieptul de rață; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
8
Tăiați pieptul în bucăți de 1/2 inch. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați piept de rață; saut timp de 3 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Se ia de pe foc.
11
Combinați 1/2 cană de fasole, pastă de roșii și stoc într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
FasoleFasole
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
12
Adăugați amestecul de fasole piure, amestecul de cârnați, fasolea rămasă și piperul la tigaie cu rață; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 2 minute. Lingură 1 cană amestec de fasole în fiecare din 4 (8 uncii) ramekins ușor acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CârnațiCârnați
PiperPiper
FasoleFasole
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
13
Combinați panko, pătrunjelul și uleiul într-un castron mic; aruncă. Împărțiți amestecul panko uniform între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
14
Așezați ramekins pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista