Cassoulet rapid de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 511 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, herbes de provence, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Quick Cassoulet, Cassoulet Rapid De Porc, și Fasole albă rapidă, sparanghel și Cassoulet de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați firimiturile de pâine și 2 linguri de ulei până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă restul de 1/2 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 3 litri la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați șalotă, usturoi și morcov și amestecați ocazional până când morcovul este fraged, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Morcov
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați fasole, pui, cârnați, roșii, herbes de Provence, frunze de dafin, bulion de pui, sare și piper; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Supă De Pui
Frunze De Dafin
Cârnați
Tomate
Pui întreg
Piper
Fasole
Sare
4
Acoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când fasolea este fierbinte, aproximativ 30 de minute; descoperiți și presărați blatul uniform cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți până când blatul se rumeneste și marginile clocotesc, cu aproximativ 20 de minute mai mult.