Cassoulet Rapid De Pui
Cassoulet rapid de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 511 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, herbes de provence, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Quick Cassoulet, Cassoulet Rapid De Porc, și Fasole albă rapidă, sparanghel și Cassoulet de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați firimiturile de pâine și 2 linguri de ulei până se combină bine.
Se toarnă restul de 1/2 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 3 litri la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați șalotă, usturoi și morcov și amestecați ocazional până când morcovul este fraged, aproximativ 7 minute.
Adăugați fasole, pui, cârnați, roșii, herbes de Provence, frunze de dafin, bulion de pui, sare și piper; se amestecă până se combină bine.
Acoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când fasolea este fierbinte, aproximativ 30 de minute; descoperiți și presărați blatul uniform cu amestec de pesmet.
Coaceți până când blatul se rumeneste și marginile clocotesc, cu aproximativ 20 de minute mai mult.