Cassoulet Italian cu cârnați și fasole

Cassoulet Italian cu cârnați și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1323 calorii, 67g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 192 de fani. Un amestec de ulei de măsline, fasole cannellini, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Cassoulet-stil cârnați ' n ' fasole, Cârnați italieni în stil Cassoulet și fasole albă, și Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați raftul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un saut saut cu față înaltă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mare până la sclipire.
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 1 minut. Luați tigaia de pe foc și adăugați broccolini, usturoi și rozmarin și aruncați pentru a acoperi uleiul.
Adăugați fasolea și apa (sau stocul).
Adăugați fulgi de chili, dacă utilizați. Condimentează ușor cu sare și piper. Cuibărește totul în lichid și asigură-te că cârnații ies deasupra. Lichidul va veni doar la jumătatea părții cârnaților.
Stropiți partea superioară a oalei cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Puneți oala înapoi pe foc, acoperită și aduceți la fierbere. Coborâți focul până la capăt și fierbeți, acoperit, timp de 5 minute. Apoi, scoateți capacul și puneți întreaga oală în cuptor până când cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute. Pentru a obține cârnați în plus maro, se fierbe în ultimele 2 minute.
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească ușor, se condimentează după gust cu sare și piper, se presară pătrunjel și se servește direct din tigaie.