Cassoulet Italian cu cârnați și fasole

Cassoulet Italian cu cârnați și fasole
Cassoulet Italian cu cârnați și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1323 calorii, 67g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 192 de fani. Un amestec de ulei de măsline, fasole cannellini, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Cassoulet-stil cârnați ' n ' fasole, Cârnați italieni în stil Cassoulet și fasole albă, și Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați raftul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un saut saut cu față înaltă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 1 minut. Luați tigaia de pe foc și adăugați broccolini, usturoi și rozmarin și aruncați pentru a acoperi uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fasolea și apa (sau stocul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați fulgi de chili, dacă utilizați. Condimentează ușor cu sare și piper. Cuibărește totul în lichid și asigură-te că cârnații ies deasupra. Lichidul va veni doar la jumătatea părții cârnaților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Stropiți partea superioară a oalei cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți oala înapoi pe foc, acoperită și aduceți la fierbere. Coborâți focul până la capăt și fierbeți, acoperit, timp de 5 minute. Apoi, scoateți capacul și puneți întreaga oală în cuptor până când cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute. Pentru a obține cârnați în plus maro, se fierbe în ultimele 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească ușor, se condimentează după gust cu sare și piper, se presară pătrunjel și se servește direct din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate65
Revista