Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet de rață și cârnați. O porție conține 590 calorii, 55g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, fasole cannellini, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață, Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă, și Cassoulet cu confit de rață.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
Sare
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați usturoiul și roșiile; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Legați sfoară în jurul pătrunjelului, țelinei, cimbrului și frunzei de dafin pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
9
Adăugați carne de porc, fasole, 4 căni de bulion, 2 căni de apă și pachet de plante pentru a tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti, acoperit, timp de 2 ore sau pana cand fasolea este frageda. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Se răcește amestecul de fasole la temperatura camerei; acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Fasole
Bulion
Apă
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Aranjați picioarele confitate de rață într-un vas de copt de 13 x 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Îndepărtați pielea și carnea din oase; tăiați carnea în bucăți mari. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
14
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Aduceți amestecul de fasole la foc mic la foc mediu-mic; se amestecă rața. Aduceți restul de 4 căni de bulion la foc mic într-o cratiță medie; se toarnă uniform peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Coaceți la 325 timp de 2 ore. Reduceți cuptorul la temperatură la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Adăugați cârnați în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional. Se răcește ușor; se taie în bucăți de 1 inch. Se amestecă amestecul de fasole; adăugați bucăți de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.