Cassoulet De Porc Rapid

Cassoulet De Porc Rapid
Cassoulet de porc rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 446 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de cimbru, bulion condensat de vită, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cassoulet Rapid, Cassoulet De Pui Rapid, și Fasole albă rapidă, sparanghel și Cassoulet de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cotlete; gatiti 2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți. Deplasați-vă într-o parte a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați kielbasa, morcovi, ceapă și usturoi; gatiti 2 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați bulion, frunze de dafin și cimbru; se amestecă. Acoperiți tigaia cu capac. Aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 25 min. sau până când cotletele sunt gătite. Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se amestecă făina și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se adaugă la ingredientele din tigaie; se amestecă bine. Gatiti 5 min. sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista