Casouletul de vin

Casouletul de vin
Casouletul de butoi de vin este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 16 porții cu 531 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, fasole bleumarin, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru 10 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătate de fasole în tigaie de 8 litri. Cu lingura cu fante, distribuiți uniform amestecul de carne și legume peste fasole. Stoc de rezervă și grăsime degresată de la suprafață. Acoperiți carnea și legumele cu fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați suficient stoc pentru a acoperi abia fasolea. Acoperiți și coaceți la 350 de grade 2 ore.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Puneți pâinea în robotul de bucătărie și procesați la masa fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați unt și ierburi amestecate. Proces pentru a amesteca. Descoperiți cassoulet și presărați uniform cu firimituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Coaceți neacoperit până se rumenesc bine și clocotește, cu 1 1/2 ore mai mult. (Verificați după 1 oră de gătit și adăugați mai mult stoc, dacă este necesar.) 16 porții. Fiecare porție: 678 calorii; 1.530 mg sodiu; 54 mg colesterol; 34 grame Grăsime; 64 grame carbohidrați; 28 grame proteine; 5,26 grame fibre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Ingrediente

1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.slănină afumată, tăiată cubulețeslănină afumată, tăiată cubulețe2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt, topit(1 băț) unt, topit2morcovi, tăiați cubulețemorcovi, tăiați cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tăiată cubulețețelină tăiată cubulețe1kilogramepicioare de rață, rumenite și scursepicioare de rață, rumenite și scurse2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilierburi proaspete amestecate (pătrunjel, busuioc, cimbru), tocateierburi proaspete amestecate (pătrunjel, busuioc, cimbru), tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdressing lamaie piperdressing lamaie piper1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cârnați italieni sau alți cârnați de porc, fierți și tăiați cubulețeCârnați italieni sau alți cârnați de porc, fierți și tăiați cubulețe1kilogramefasole marină uscatăfasole marină uscată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpancetta cubuletepancetta cubulete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel tocatpătrunjel tocat1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)2Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă eșalotă fin tăiate cubulețeceapă eșalotă fin tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcimbru proaspăt, frunze întregicimbru proaspăt, frunze întregi4roșii, tocateroșii, tocate4Ceapa galbena medie, tocatastoc de vițel sau stoc de pui sau legumestoc de vițel sau stoc de pui sau legume8Înmuiați fasolea ore sau peste noapte în apă pentru a acoperi. Scurgere. Gătiți fasolea într-o oală mare cu multă apă proaspătă până la al dente, 35 până la 40 de minute. Se strecoară și se lasă deoparteÎnmuiați fasolea ore sau peste noapte în apă pentru a acoperi. Scurgere. Gătiți fasolea într-o oală mare cu multă apă proaspătă până la al dente, 35 până la 40 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte3ceapă albă, tocatăceapă albă, tocată1pâinepâine italiană sau franceză de o zi, tăiată în bucățipâine italiană sau franceză de o zi, tăiată în bucăți16porții. Fiecare porție: 678 calorii; 1.530 mg sodiu; 54 mg colesterol; 34 grame Grăsime; 64 grame carbohidrați; 28 grame proteine; 5,26 grame fibreporții. Fiecare porție: 678 calorii; 1.530 mg sodiu; 54 mg colesterol; 34 grame Grăsime; 64 grame carbohidrați; 28 grame proteine; 5,26 grame fibre
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista