Casonsei
Casonsei este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1242 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită lapte, unt, scorțișoară și cârnați. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bun. Rețete similare includ C. A. C. R. din Val Camonica.
Instrucțiuni
Pentru a face paste: faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când se încorporează jumătate din făină.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palma mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și îndepărtați resturile de bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă prăfuiți placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în pastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați la cea mai subțire setare pe mașina de paste.
Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Pentru umplutură: într-un bol de amestecare, așezați cartofii, pesmetul, carnea și brânza și amestecați cu o furculiță.
Adăugați lapte, încetul cu încetul, până când masa se reunește și condimentați cu sare, piper și un vârf de scorțișoară.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Întindeți pastele și tăiați foaia orizontal.
Tăiați fiecare bandă în benzi de 4 inci pentru a obține dreptunghiuri de 4 inci lungime cu 3 inci lățime.
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecărei bucăți și pliați pe jumătate pe lungime. Apăsați marginile pentru a sigila și trageți ușor înainte pe margini pentru a crea o formă de semilună.
Se pune în apă clocotită și se gătește până la "al dente".
Între timp, topiți untul și bulionul de vițel. Aruncați pentru a acoperi cu brânză rasă și serviți.