Caserolă Supremă de Cartofi

Supreme Potato Casserole este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 161 de calorii . Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă verde, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cranberry Supreme Jell-O , Italian Supreme Grilled Cheese și The Belgian Supreme Ice Cream .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Scurgere. Curățați cartofii și tăiați-i cubulețe.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați brânza de vaci, smântâna, laptele, zahărul, sarea și pudra de usturoi; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Transferați într-un castron mare; se amestecă cartofii și ceapa.
Se toarnă într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30 de minute.
Coaceți încă 15 minute sau până când brânza se topește.