Caserolă de roșii de vară

Rețeta de Caserolă de roșii de vară poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 172 de calorii , 8 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă ai la îndemână maioneză, sare și piper, roșii coapte pe viță de vie și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor bun de 57% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lipie de vară cu ricotta, castraveți, roșii și ceapă verde, Paste ușoare și gustoase cu roșii, busuioc și mozzarella pentru o seară fierbinte de vară și Caserolă de ton cu roșii uscate la soare și anghinare .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați un strat de felii de roșii într-o tavă de copt de 20x20 cm.
Întindeți roșiile într-un strat subțire de maioneză și presărați cu aproximativ 1/4 din brânză Cheddar, sare și piper. Repetați straturile, terminând cu restul de brânză rasă.
Coaceți până când roșiile se înmoaie și brânza se topește și face bule, 20-25 de minute.