Caserolă de pui și umplutură
Rețeta Caserolă de pui și umplutură poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 392 de calorii, 22 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați pui, supă condensată de țelină, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 199 ar spune că a fost perfectă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt caserola cu umplutură de pui, caserola cu umplutură de pui și caserola cu umplutură cu pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Așezați carnea de pui dezosată într-o tavă de copt ușor unsă cu unsoare de 9 x 13 inci.
Presărați amestecul de umplutură peste stratul de pui.
Într-un castron mare amestecați supele, bulionul și laptele evaporat. Amesteca bine.
Turnați acest amestec peste amestecul de umplutură, asigurându-vă că ajunge pe fundul vasului de copt (toarceți cu o furculiță pentru a-l lăsa să se sature în stratul de jos).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 45 de minute, până când începe să clocotească în centru.