Caserolă de pui cu orez sălbatic
Rețeta Caserolă de pui cu orez sălbatic se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 362 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola cu pui și orez sălbatic, Caserola cu pui și orez sălbatic și Caserola cu pui și orez sălbatic.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mică, căliți ceapa, migdalele și pătrunjelul în unt timp de 4-5 minute sau până când ceapa este fragedă și migdalele sunt ușor prăjite.
Într-un castron mare, combinați făina, laptele, bulionul, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă puiul, orezul și legumele.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt (amestecul va fi subțire).
Coaceți, neacoperit, la 425° timp de 30-35 de minute sau până când devine spumant și auriu.