Caserolă de orez cu fructe de mare
Caserola de orez cu fructe de mare este un aperitiv care servește 4. O porție conține 610 calorii , 17 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați scoici, ceapă, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este pe placul a 8 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 59% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cajun Seafood and Andouille Sausage Gumbo , Colorful Tomato and Spanach Seafood Paste și Tocanita italiană cu fructe de mare .
Instrucțiuni
Într-un 1-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit, combinați orezul, ceapa și ardeii iute. Într-un castron mic, combinați scoici și lapte; se toarnă peste amestecul de orez.
Se presară cu pesmet și brânză.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute.