Caserolă cu șuncă de pui
Caserola cu șuncă de pui este o rețetă fără gluten cu 6 porții. O porție conține 599 de calorii , 34 g de proteine și 25 g de grăsimi . Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză parmezan, brânză colby, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă obține un scor solid de 56% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Involtini Di Pollo - Rule de pui umplute cu șuncă și brânză , mazăre cu ochi negru cu jareți de șuncă și spirale cu sparanghel și șuncă .
Instrucțiuni
Gatiti amestecul de orez conform instructiunilor de pe ambalaj.
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt. Acoperiți cu pui și șuncă.
Într-un castron mare, combinați supa, laptele, brânza Colby și piperul; se toarnă peste amestecul de pui.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește.