Caserolă cu sparanghel

Caserolă cu sparanghel
Caserola cu sparanghel durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD per porție. Acest aperitiv are 234 de calorii, 11 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sparanghel, lapte, sare și făină. Este perfect pentru toamna. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 48%. Încercați caserola cu sparanghel, caserola cu sparanghel și caserola cu sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați sparanghelul într-o oală mare cu apă clocotită, păstrând mănunchiurile împreună cu benzi de cauciuc sau sfoară. Gatiti cateva minute; sparanghelul trebuie să fie verde strălucitor și încă crocant. Scoateți mănunchiurile din apă și tăiați capetele dure ale sparanghelului. Puneți capetele tăiate înapoi în apă clocotită și lăsați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Pune blaturile de sparanghel sub apă rece pentru a opri gătirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se amestecă făina pentru a face un roux. Gatiti 1 minut, apoi adaugati laptele si 1 cana de lichid de gatit cu sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați sarea și continuați să gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați Cheddarul ras și gătiți, amestecând, până se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
9
Aranjați sparanghelul pe fundul unui vas de copt de 9 pe 12 pe 2 inci, alternând capetele tulpinii, astfel încât fiecare porție să includă atât capete, cât și tulpini. Taiati ouale fierte tari felii subtiri si aranjati-le peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se toarnă sosul de brânză peste ouă și sparanghel și se stropește cu firimituri de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Sos De BrânzăSos De Brânză
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți până se rumenesc ușor și apar bule pe margini, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista