Caserolă cu pâine de porumb

Caserolă cu pâine de porumb
Caserola cu pâine de porumb este un aperitiv sudic. O porție conține 313 calorii, 7 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, porumb, pâine de porumb/brioșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Rețete similare sunt caserola cu pâine de porumb cu carne de porumb, caserola cu pâine de porumb cu afine și caserola cu pâine de porumb pentru curcan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 25-30 de minute sau până când vârful și marginile sunt aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De VanilieBoabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De Vanilie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Rieslingul uscat Red Tail Ridge Estate, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Arome de suc de lămâie, lămâie Meyer, nectarine și ghimbir confiat. Notele minerale mai moi cu vanilie și pere poșate urmează cu puțină fructe stelate. La gust sunt prezente mai multe lime și fructe cu sâmburi, cuplate cu ananas uscat, merișor alb și note de condimente maro. Aciditatea atinge mijlocul gurii ridicând textura care umple gura și extinzând finisajul cu flori albe și guava.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista