Caserolă cu ouă cu cârnați

Caserolă cu ouă cu cârnați
Caserola cu ouă cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 274 de calorii. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză cheddar, sare, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt caserola cu ouă cu cârnați, caserola cu cârnați și ouă și caserola cu cârnați și ouă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, muștarul și sarea. Se amestecă cârnații, cuburile de pâine și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
4
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Vin Spumant

Caserola cu ouă în meniu? Încercați să combinați cu vin spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista