Caserolă cu brânză de pui și cartofi de la Campbell's
Caserola cu brânză de pui și cartofi de la Campbell's este un fel principal fără gluten . Această rețetă face 6 porții cu 539 de calorii , 34 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 2,12 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați cartofi, pudră de usturoi, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50% , care este solid. Caserola cu brânză de pui și orez , caserola cu brânză cu enchilada de pui și quinoa și caserola cu ardei gras umplut cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 375 de grade F. Pulverizează o tavă de copt de 13x9x2 inci cu spray de gătit.
Amestecați supa, smântâna, 1 cană de brânză, laptele, pudra de usturoi și piperul negru într-un castron mediu.
Întindeți cartofii în tava de copt. Condimentează cartofii cu sare și piper negru suplimentar. Acoperiți cu puiul.
Întindeți amestecul de supă peste pui. Acoperiți vasul de copt.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și amestecul este fierbinte și clocotește. Descoperiți vasul de copt.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Se presara cu bacon si arpagic inainte de servire.