Caserolă cremoasă stratificată
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lacto ovo vegetarian ? Caserola cremoasă în straturi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 44 g de grăsimi și un total de 786 de calorii . Pentru 2,19 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Dacă aveți la îndemână sos de roșii, smântână, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 48% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dip cu avocado în straturi , Parmezan de vinete la cuptor și Salată de pui în straturi cu cușcuș .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați sosul de roșii, măslinele și sare de usturoi; pus deoparte. Într-un castron, combinați brânza de vaci, smântână și ardei iute; amesteca bine. Într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt, strat de jumătate din chipsurile tortilla, amestec de carne, amestec de brânză de vaci și brânză Monterey Jack. Repetați straturile. Acoperiți cu chipsuri tortilla suplimentare.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40 de minute sau până când se încălzește.