Caserola Taco Cu Aragaz Lent

Caserola Taco cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.35 pe portie. O porție conține 375 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, cremă condensată de supă de ceapă, amestec vechi de condimente el taco și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tamale caserola în aragazul lent – 75 de zile de vară Slow Cooker s, Supă Taco Cu Aragaz Lent, și Taco Joes Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Se amestecă carnea de vită, roșiile, supa, amestecul de condimente (uscat) și apa în aragaz lent de 3 1/2 până la 5 litri. Amestecați ușor fâșiile de tortilla.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Presărați brânză peste caserolă; acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Se presară cu ceapă; se servește cu smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.