Caserola stratificată de vită și cartofi

Caserola stratificată de vită și cartofi este o fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 387 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de vită, carne de vită măcinată, cartofi o ' Brien și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Carne De Vită Cu Cartofi Stratificați, Caserola De Vită Stratificată, și Caserola stratificată cu carne de vită măcinată și paste făinoase.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 12x8-inch (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă legumele amestecate, sosul și sarea. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand legumele sunt dezghetate si amestecul este bine incalzit.
În vasul de copt, stratificați 3 căni de cartofi și 1 cană de brânză. Lingură amestec de carne de vită măcinată peste brânză. Se acoperă cu cartofii rămași. Acoperiți cu folie.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până la bule.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți neacoperit cu 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Se presară cu boia de ardei înainte de servire.