Caserola proaspătă de porumb cu ardei grași roșii și Jalapenos
Caserola proaspătă de porumb cu ardei grași roșii și jalapeno este o fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cap la magazin și ridica urechi porumb, lapte, jalapeno, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Porumb cremă la cuptor cu ardei gras roșu și Jalapenos, Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos de roșii proaspete, și Ardei grași prăjiți și pudră de porumb crud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți porumbul din coji. Într-un castron mare, adânc, tăiați boabele de porumb cu un cuțit ascuțit. Întoarceți cuțitul în partea plictisitoare și răzuiți știuletul până la capăt pentru a îndepărta toate bucățile de kernel și lapte cremos din interior. (Fac acest lucru în interiorul bolului, deoarece merge peste tot dacă îl tăiați pe o placă.)
Adăugați ardeii grași roșii, jalapenos, smântână grea, lapte, sare după gust, o cantitate generoasă de piper și unt și amestecați-l bine.
Se toarnă într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Coaceți până se încălzește bine, 30 până la 45 de minute.