Caserola Poloneză Reuben
Caserola poloneză Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție conține 297 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cârnați polonezi kielbasa, brânză elvețiană, tăiței de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Încercați Pastrama poloneză a lui Pink Reuben Dog, Caserola Reuben – capturați aromele speciale de sandwich într-o caserolă, și Caserola Poloneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului; scurgeți.
Întindeți varza murată într-un 4-qt superficial uns. vas de copt. Sus cu fidea. Într-un castron mare, combinați supa, laptele, ceapa și muștarul; se toarnă peste tăiței. Se acoperă cu cârnați; se presară cu brânză.
Combinați firimiturile de pâine și untul; presărați deasupra. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.