Caserola Polenta cu Fontina si sos de rosii

Caserola Polenta cu Fontina si sos de rosii
Caserola de mămăligă cu Fontinan și sos de roșii necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 612 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mămăligă Cu Pui Mărunțit, Fontina Și Sos De Unt De Salvie, Mămăligă cu pui mărunțit, Fontina și sos de unt de salvie, și Caserola de carne de vită cu roșii și crustă de mămăligă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați ceapa, morcovii și țelina. Gatiti pana cand ceapa este translucida si morcovii doar fragezi (5-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile și sucul lor (rupeți roșiile în timp ce le puneți), pătrunjelul și oregano. Se aduce la foc mic, se reduce focul și se fierbe timp de 15 minute, neacoperit, până când sosul se reduce la aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se amestecă busuiocul proaspăt, se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5
Faceți mămăliga: într-o cratiță mare aduceți un litru de apă la fiert, adăugați o linguriță de sare. Bateți încet în mămăligă. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând des, până când este gros și fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Strat sos, mămăligă, brânză în vas de copt: pregătiți un vas de copt, periați 8x8x2 pyrex sau vas de copt ceramic cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Întindeți 1/3 din sos pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se toarnă jumătate din mămăligă peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se presară cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Se toarnă încă o treime din sos peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Se toarnă jumătatea rămasă de mămăligă peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Se presară cu brânza rămasă, se acoperă cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei.
14
Coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
15
Coaceți până se încălzește complet, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
16
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista