Caserola Perogie

Perogie caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 3,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1082 calorii. Un amestec de tăiței de lasagna, sare și piper, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este perfect pentru Toamna. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cina Perogie Cremoasă, Cina Perogie Cremoasă, și Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați lasagna și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Prăjiți cartofii la cuptor aproximativ 1 oră. Împărțiți cartofii și scoateți mijlocul; aruncați piei.
Amestecați brânza Cheddar în cartofi. Într-un castron, amestecați brânza de vaci, ouăle, sarea și piperul; deoparte.
Strat taitei lasagna într-un vas de copt 9x13 inch.
Întindeți amestecul de brânză de vaci peste tăiței.
Stratificați din nou tăiței și întindeți amestecul de cartofi și brânză pentru a acoperi tăiței. Suprafață netedă.
Într-o tigaie, prăjiți slănina până la jumătate gătită.
Imprastiati peste partea de sus a caserola.
Presărați ceapa deasupra. Dot caserola cu margarina.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 45 de minute.