Caserola Mexicană

Caserola Mexicană
Caserola mexicană este o rețetă mexicană care servește 8. O porție conține 403 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, ardei iute, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană, și Caserola Mexicană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu combinați crema de supă de ciuperci, crema de supă de pui, ardei iute, lapte și smântână; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Ardei IuteArdei Iute
SmântânăSmântână
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați un strat de benzi de tortilla în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Strat după cum urmează: 1/2 din amestecul de supă, 1/2 din pui, 1/2 din brânza mărunțită. Repetați până când toate ingredientele sunt folosite, terminând cu un strat de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Pui întregPui întreg
SupăSupă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute acoperit, apoi scoateți capacul și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista