Caserola Mexicană
Caserola mexicană este o rețetă mexicană care servește 8. O porție conține 403 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, ardei iute, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană, și Caserola Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu combinați crema de supă de ciuperci, crema de supă de pui, ardei iute, lapte și smântână; se amestecă până se omogenizează bine.
Așezați un strat de benzi de tortilla în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Strat după cum urmează: 1/2 din amestecul de supă, 1/2 din pui, 1/2 din brânza mărunțită. Repetați până când toate ingredientele sunt folosite, terminând cu un strat de brânză mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute acoperit, apoi scoateți capacul și coaceți încă 15 minute.