Caserola maro hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 317 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, unt, cremă de carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Maro Hash, Hash maro și caserola de ou, și Caserola maro cu șuncă și Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente și 1 lingură de unt într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați supa și brânza într-un castron mediu pentru microunde. Cuptorul cu microunde la 6 minute sau până când brânza se topește, amestecând la fiecare 2 minute. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Brânză
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Se toarnă amestecul de brânză peste amestecul de cartofi și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cartofi
5
Întindeți amestecul uniform într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Combinați fulgii de porumb și restul de 1 lingură de unt; se presară uniform deasupra amestecului de cartofi.