Caserola Italiană De Dovlecei

Caserola Italiană De Dovlecei
Caserola italiană de dovlecei este o rețetă mediteraneană care servește 14. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 105 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ardei, pesmet, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Italiană Cu Dovlecei, Squash Stil Italian, și Squash De Vară Italian.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Periați cu 1/2 linguriță de ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la 400 de euro. Se răcește usturoiul timp de 10 minute. Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Între timp, într-o tigaie mare, sotează dovleceii în 1 lingură de ulei până se rumenesc; transferați într-un castron mare. În aceeași tigaie, sotati ardeii și ceapa în uleiul rămas până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați la squash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
7
Se amestecă roșiile, usturoiul, pesmetul, pătrunjelul, rozmarinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți, neacoperit, timp de 30-40 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italianul lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat ros automobil, cu un rating de 4.8 din 5 stele, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate57
Revista