Caserola de vinete și roșii
Caserola de vinete și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 244 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, roșii, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Caserolă De Vinete, Cartofi, Roșii, Caserola italiană de vinete, roșii și curcan, și Caserola de vinete, dovlecei și roșii stratificate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Condimentați feliile de vinete cu sare și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti rapid feliile de vinete pe fiecare parte.
Așezați un strat de felii de vinete într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau o caserolă.
Puneți câteva felii de roșii peste vinete, apoi câteva felii de ceapă. Repetați straturile până când rămâneți fără vinete.
Se toarnă oțet balsamic peste tot. Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine și uleiul de măsline rămas. Se condimentează cu sare și piper.
Se întinde într-un strat peste legume.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste și vinetele sunt fragede.