Caserola De Ton
Caserola de ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 642 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ton, ton, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola cu fructe de mare sau caserola delicioasă de ton, Caserola De Ton, și Caserola De Ton.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Se fierbe fidea de ou la un pic mai ferm decât al dente și drain.In o caserolă combină supa de ciuperci, laptele și tonul.
Se toarnă noddles fierte în vasul de caserolă cu amestecul de supă/ton/lapte.se presara cu piper negru zdrobit.introduceți caserola în cuptor timp de 30-35 de minute sau până când topurile tăiței sunt crocante și maronii și caserola este încălzită.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.