Caserola De Roșii Taj
Caserola de roșii Taj ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 35 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii de prune, cilantro, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Caserola De Roșii, Bacon Tomate Caserola, și Caserola De Crutoane Cu Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând sucul. Aranjați roșiile într - un singur strat într-o caserolă pătrată de 9 sau 10 inci. Măsurați 2 căni suc de roșii; dacă este mai puțin de 2 căni, adăugați apă. Rezervați orice suc suplimentar pentru alte utilizări.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați ceapa, uleiul, semințele de cardamom, semințele de chimen, ghimbirul, semințele de muștar și lămâia tocată. Se amestecă la foc mare până când ceapa este șchiopătată, 3 până la 5 minute. Se amestecă pudra de curry și se adaugă suc de roșii, suc de lămâie, zahăr și 1/4 cană cilantro. Se fierbe, amestecând ocazional, până când amestecul se reduce la 3 căni, aproximativ 5 minute.
Se toarnă peste roșii în caserolă.
Coaceți într-un cuptor 375 până când sosul este ușor redus și aromele sunt bine amestecate, aproximativ 45 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție). Ungeți roșiile cu sucuri și amestecați ușor în cilantro rămas.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.