Caserola De Roșii Taj

Caserola De Roșii Taj
Caserola de roșii Taj ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 35 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii de prune, cilantro, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Caserola De Roșii, Bacon Tomate Caserola, și Caserola De Crutoane Cu Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți roșiile, rezervând sucul. Aranjați roșiile într - un singur strat într-o caserolă pătrată de 9 sau 10 inci. Măsurați 2 căni suc de roșii; dacă este mai puțin de 2 căni, adăugați apă. Rezervați orice suc suplimentar pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați ceapa, uleiul, semințele de cardamom, semințele de chimen, ghimbirul, semințele de muștar și lămâia tocată. Se amestecă la foc mare până când ceapa este șchiopătată, 3 până la 5 minute. Se amestecă pudra de curry și se adaugă suc de roșii, suc de lămâie, zahăr și 1/4 cană cilantro. Se fierbe, amestecând ocazional, până când amestecul se reduce la 3 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă peste roșii în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Coaceți într-un cuptor 375 până când sosul este ușor redus și aromele sunt bine amestecate, aproximativ 45 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție). Ungeți roșiile cu sucuri și amestecați ușor în cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista