Raci și caserola de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 433 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, carne de coadă de raci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul sălbatic gătit, puteți urma acest fel principal cu Orez sălbatic și fursecuri uscate de afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola de raci și orez, Caserola De Cârnați Și Languste De Aligator, și Pansament Cu Orez De Raci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 cană de ceapă și ardei gras; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați languste, brânzeturi și supă. Gatiti la foc mediu pana se topeste branza, amestecand ocazional. Se amestecă orezul sălbatic și ingredientele rămase. Puneți lingura într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.