Caserola de pui și mazăre

Caserola de pui și mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 8. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de mazăre, pudră de ceapă, paste rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și paste și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute; scurgeți.
Între timp, într-un castron mare, amestecați supa de ciuperci, smântână, pui și mazăre. Condimentează cu praf de usturoi, pudră de ceapă, 1/2 linguriță de sare și piper.
Se amestecă pastele fierte în amestecul de pui până se combină bine.
Se toarnă amestecul de paste într-o farfurie de caserolă de 9x10 inci și se întinde uniform. Se acoperă cu parmezan și se pulverizează blatul cu un pic de spray de gătit.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.