Caserola de pui și brânză acoperită cu biscuiți
Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de pui și brânză acoperită cu biscuiți ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 325 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de porumb cu miez, cremă condensată de supă de pui, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Vită Cu Biscuiți, Caserola De Roșii Acoperită Cu Biscuiți, și Caserola Italiană Acoperită Cu Biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 375 F. în 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă, se amestecă pui, porumb, supă și brânză.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și laptele cu furculița sau sârmă până se formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick. Frământați de 10 ori.
Rola în 7 1/2-inch rotund, 1/2 inch grosime. Cu tăietor rotund de 2 1/2 inch, tăiați 6 biscuiți.
Se pune pe amestecul de pui.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.