Caserola De Pui La Grătar Cu Aragaz Lent

Reteta Slow-aragaz gratar caserola de pui ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 6 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 731 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, ulei de canolan, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Cu Aragaz Lent, Pui Mărunțit La Grătar De La Cuptor Sau Aragaz Lent, și Sandvișuri De Pui Cu Grătar Cu Miere Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei pana se rumeneste.
Puneți ceapa în aragaz lent. Se acoperă cu pui, sos de grătar, cidru, bourbon, zahăr brun și sos Worcestershire. Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore. Folosiți furculița pentru a îndepărta puiul.
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. Faceți aluat de pâine de porumb conform instrucțiunilor de pe pungi.
Așezați puiul și sosul într-o tigaie din fontă de 10 inci; Se amestecă porumbul. Se acoperă cu aluat de pâine de porumb.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când pâinea de porumb începe să se rumenească deasupra.