Broccoli pui caserola II este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, cremă condensată de supă de pui, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola Cu Broccoli De Pui, Broccoli-Caserola De Pui, și Broccoli Caserola De Pui I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați puiul și broccoli într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Într-o cratiță medie combinați crema de supă de pui, maioneză, pudră de curry și suc de lămâie. Aduceți totul la fierbere la foc mic, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă amestecul de supă peste amestecul de pui/broccoli și se acoperă cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 20 de minute sau până când brânza este topită.