Caserola De Pizza Cu Vase Adânci
Caserola de Pizza adâncă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 550 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână coji de velveeta și cină cu brânză, ceapă, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola De Pizza Cu Vase Adânci, Caserola De Pizza Cu Vase Adânci, și Caserola De Pizza Cu Vase Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. În timp ce macaroanele se gătesc, carnea brună cu ardei și ceapă în tigaie mare; scurgere. Se amestecă sosul de pizza. Lingurați cina într-un vas de copt pătrat de 8 inci; acoperiți cu amestec de carne și mozzarella. Acoperă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.