Caserola De Pizza Cu Vase Adânci

Caserola De Pizza Cu Vase Adânci
Caserola de Pizza adâncă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 550 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână coji de velveeta și cină cu brânză, ceapă, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola De Pizza Cu Vase Adânci, Caserola De Pizza Cu Vase Adânci, și Caserola De Pizza Cu Vase Adânci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. În timp ce macaroanele se gătesc, carnea brună cu ardei și ceapă în tigaie mare; scurgere. Se amestecă sosul de pizza. Lingurați cina într-un vas de copt pătrat de 8 inci; acoperiți cu amestec de carne și mozzarella. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista