Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de pește și legume. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 15 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, boia de ardei, 1/4 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește În Bulion De Legume, Tamale De Pește Și Legume, și Pește și legume Se amestecă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați jumătate din fiecare ceapă, ardei și roșii într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; se presară cu 1 lingură. coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se acoperă cu pește; se presară cu boia de ardei. Acoperiți cu ceapa rămasă, ardeii și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Stropiți cu pansament; se acoperă cu 1 lingură. din cilantro și cartofi rămași. Se acoperă cu brânză; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți 1 oră sau până când cartofii sunt fragede, descoperind ultimele 10 min.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.