Caserola De Orz De Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de orz de ceapă. Această rețetă face 4 porții cu 130 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orz perlat, ciuperci nasture, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă de ceapă franceză cu orz, Supă de ceapă franceză cu carne de vită și orz, și Caserola De Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, sotati orzul în ulei până se rumenesc. Se amestecă apă, bulion și sare; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; se adaugă ceapa și ciupercile.
Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-50 de minute sau până când orzul este fraged.