Caserola de morcovi-Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 302 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți lapte, coajă de portocală, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Morcovi Cu Vârf De Pecan, Tort Bundt Cu Morcovi Pecan, și Tort De Morcovi Cu Mere-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti morcovii in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita 25 de minute sau pana se inmoaie; se scurge, se lasă să se răcească ușor și se procesează în robotul de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați morcovii într-un bol mare de amestecare; se amestecă zahărul și ingredientele rămase. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Acoperiți și răciți 8 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Coaceți caserola, neacoperită, la 350 timp de 40 de minute.