Caserola de morcovi a bunicii necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, biscuiți rotunzi cu unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Caserola de pui a bunicii, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați morcovii și ceapa într-o cratiță mare și umpleți cu aproximativ 1 inch de apă. Aduceți la fierbere, apoi aburiți la foc mediu până când morcovii sunt suficient de fragezi pentru a străpunge cu o furculiță, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
4
Într-un castron mare, amestecați împreună maioneza, zahărul și brânza. Se amestecă morcovii și ceapa până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Morcov
Brânză
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați într-o farfurie. Se acoperă cu biscuiți sfărâmați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul este bubuit și blatul este prăjit.