Caserola De Mic Dejun Amish Cu Brânză
Caserola de mic dejun cu brânză Amish este o fără gluten felul principal. O porție conține 356 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,36 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi maro hash, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caserola Pentru Micul Dejun Amish, Caserola Pentru Micul Dejun Amish, și Caserola De Mic Dejun Amish Syle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti si amestecati slanina si ceapa pana cand slanina se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Transferați slănina și ceapa într-un castron mare. Se amestecă cartofii, ouăle, brânza Cheddar, brânza de vaci și brânza elvețiană.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt setate și brânza este topită, 45 până la 50 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere și servire.