Caserola De Macaroane Cu Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați caserola de macaroane cu Chili. O porție conține 289 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 19 și costă 1,19 USD pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 118 fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Macaroane Cu Chili, Caserola De Macaroane Cu Chili, și Macaroane Cu Chili.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată cu ceapă până când carnea se rumeneste, aproximativ 10 minute. Rupeți carnea în bucăți în timp ce gătește; scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă sosul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, porumbul, boabele de rinichi, condimentele taco și condimentele de chili; aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 20 de minute.
Bateți supa de brânză Cheddar și laptele într-o cratiță până se omogenizează și aduceți la foc mic la foc mediu-mic.
Bateți 1 cană de brânză Cheddar mărunțită, 1/2 cană de smântână și praf de usturoi; condimentează după gust cu sare și piper negru.
Aranjați macaroanele gătite în fundul unui vas de copt de 10x15 inci și amestecați cu amestecul de supă.
Se toarnă chili de vită măcinată peste macaroane și se presară cu încă 1 cană brânză Cheddar mărunțită și chipsuri de tortilla zdrobite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și clocotește și toppingul de brânză s-a topit, 20 până la 30 de minute.
Se serveste acoperit cu dollops de smantana.