Caserola De Fasole Verde I

Caserola de fasole verde i este a fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, sare și piper, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 268 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde IV.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas mediu de caserolă amestecați fasolea verde, laptele, smântâna de supă de ciuperci și 1/2 din cutia de ceapă.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este încălzit și bubuit.
Presărați ceapa rămasă deasupra și reveniți la cuptor timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.