Caserola de fasole verde fără Gluten este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 204 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1183 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci nasture, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, și Caserola De Fasole Verde Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru ceapă: într-o pungă mare cu fermoar, combinați amidonul de porumb și făina de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați ceapa și agitați punga pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
3
Scoateți ceapa din pungă; scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
4
Umpleți o tigaie mare cu fund greu (fonta funcționează cel mai bine) cu 1/2 inch de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte și strălucitor. (Pentru a vă testa uleiul, aruncați o felie de ceapă în el. Ceapa ar trebui să sfârâie când lovește uleiul. Dacă nu, uleiul nu este suficient de fierbinte.) Prăjiți o mână de ceapă, aproximativ 4 - 5 loturi, până se rumenesc și sunt crocante. (Nu aglomerați tigaia în timp ce prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți ceapa din ulei folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Așezați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Dacă doriți, condimentați cu sare după gust. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Pentru caserola: Preincalziti cuptorul la 350 buc.F. Într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline peste mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați ceapa și usturoiul. Saut până la moale, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați ciupercile și lingura rămasă de ulei de măsline. Gatiti pana cand ciupercile sunt moi si fragede, amestecand frecvent, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Adăugați 1 3/4 căni de lapte și cimbru. Aduceți la fierbere. Odată ce amestecul fierbe, combinați restul de 1/4 cană de lapte și două linguri de amidon de porumb. Se amestecă energic cu o furculiță pentru a combina laptele și amidonul de porumb. Bateți rapid amidonul de porumb. Se lasă să fiarbă 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se ia de pe foc. Reduceți căldura la minim. Se lasă să fiarbă timp de trei minute. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
13
Adăugați fasole verde, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
14
Se toarnă într-o caserolă de 1 1/2 litru. Se acoperă cu jumătate de parmezan ras. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați
15
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
17
Presărați ceapa prăjită și brânza rămasă deasupra caserolei. Reveniți la cuptor până când clocotește și se rumenesc ușor, aproximativ șapte minute.