Caserola De Fasole Verde Fără Gluten

Caserola De Fasole Verde Fără Gluten
Caserola de fasole verde fără Gluten este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 204 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1183 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci nasture, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, și Caserola De Fasole Verde Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ceapă: într-o pungă mare cu fermoar, combinați amidonul de porumb și făina de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Adăugați ceapa și agitați punga pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Scoateți ceapa din pungă; scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Umpleți o tigaie mare cu fund greu (fonta funcționează cel mai bine) cu 1/2 inch de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte și strălucitor. (Pentru a vă testa uleiul, aruncați o felie de ceapă în el. Ceapa ar trebui să sfârâie când lovește uleiul. Dacă nu, uleiul nu este suficient de fierbinte.) Prăjiți o mână de ceapă, aproximativ 4 - 5 loturi, până se rumenesc și sunt crocante. (Nu aglomerați tigaia în timp ce prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți ceapa din ulei folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Așezați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Dacă doriți, condimentați cu sare după gust. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Pentru caserola: Preincalziti cuptorul la 350 buc.F. Într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline peste mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați ceapa și usturoiul. Saut până la moale, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați ciupercile și lingura rămasă de ulei de măsline. Gatiti pana cand ciupercile sunt moi si fragede, amestecand frecvent, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
11
Adăugați 1 3/4 căni de lapte și cimbru. Aduceți la fierbere. Odată ce amestecul fierbe, combinați restul de 1/4 cană de lapte și două linguri de amidon de porumb. Se amestecă energic cu o furculiță pentru a combina laptele și amidonul de porumb. Bateți rapid amidonul de porumb. Se lasă să fiarbă 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Se ia de pe foc. Reduceți căldura la minim. Se lasă să fiarbă timp de trei minute. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
13
Adăugați fasole verde, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Se toarnă într-o caserolă de 1 1/2 litru. Se acoperă cu jumătate de parmezan ras. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
17
Presărați ceapa prăjită și brânza rămasă deasupra caserolei. Reveniți la cuptor până când clocotește și se rumenesc ușor, aproximativ șapte minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista